contactgegevens maillink grondwerken Poelvoorde

Tuinaanleg

U heeft een ontwerp voor uw tuin klaar, u heeft een architect onder de arm genomen of u wil gewoon een verandering in uw tuin; Grondwerken Poelvoorde voor al uw plannen uit zoals u ze voor ogen had. Wij hebben reeds jaren ervaring in het uitvoeren van ontwerpen opgemaakt door een tuinarchitect. Hierdoor kan de uitvoering van de werking op een vlotte en naadloze manier verlopen.

[+]  Opritten

Ook voor het plaatsen van opritten en/of terassen kan je steeds bij grondwerken Poelvoorde terecht. Wij gaan steeds stipt en nauwkeurig te werk waarbij u als klant voorop staat. De grote hoeveelheid aan variƫteit van de beschikbare materialen kunnen soms een beetje overwelmend zijn, daarom kunt u ook steeds op ons rekenen om u advies te geven bij uw materiaalkeuze mocht u dit wensen.
Bekijk enkele van onze creaties

[+]  Afsluitingen

Heeft u nood aan privacy? Of wilt een mooie omheining omheen uw tuin? Grondwerken Poelvoorde plaatst probleemloos alle soorten omheiningen voor u. Of het nu gaat om draad of houtof een natuurlijke afbakening, wij kennnen alle eigenschappen en bijzonderheden van het materiaal. Hierdoor kunnen we ook een perfecte plaatsing garanderen van de door u gekozen omheining.

[+]  Zwembaden

Ook zwembaden hebben geen geheimen meer voor ons. Alle ervaring die we door de jaren heen hebben verzameld geven we u allemaal mee. Zo kunnen we u een duurzaam advies geven ivm de plaatsing en het eventuele onderhoud van het zwembad. Indien je meer wil te weten komen over de soorten zwembaden waaruit je kan kiezen, ga dan hierheen voor een mooie uiteenzetting van de soorten.